Workshops, Trainingen & Retraites

Welkom! Op onze pagina vind je bijzondere workshops, trainingen en retraites. Ze helpen jou jezelf beter te leren kennen en meer uit je leven te halen. Of je nu wilt leren over jezelf, beter wilt worden in wat je doet, of even wilt ontspannen, wij hebben wat je zoekt. Onze workshops gaan over jezelf laten zien en ontdekken wat je echt voelt en wilt. In onze trainingen leer je bijvoorbeeld hoe je als ouder of verzorger goed kunt afstemmen op kinderen. En met onze retraites neem je een pauze van alles, om dicht bij de natuur en dicht bij jezelf te komen. Kom meedoen en ontdek hoe fijn het is om meer over jezelf te leren en rust te vinden.

Workshops

Ontmoeting met jezelf
“Hoe presenteer jij je aan de buitenwereld? Welke aspecten van jezelf kies je om te delen en welke houd je liever verborgen? En hoe beïnvloedt dit jouw relaties, persoonlijk welzijn en werkplezier?”

Het imago, dat ooit ondersteunend werkte, zorgt nu vaak voor ongemak door vastgelopen energie, resulterend in diverse mentale, emotionele en fysieke ongemakken.

Maar onder dit imago bevindt zich een bron van levensenergie, ontspanning, vrede en vrijheid. Het is mogelijk om hiermee in verbinding te staan, waardoor het ongemak vermindert en je je vrijer voelt.

Workshop lichaamsbewustzijn
Ontdek in deze eendaagse dynamische workshop lichaamsbewustzijn hoe jouw imago vorm heeft gekregen en ervaar meer vrijheid en rust. Met behulp van beweging, introspectie, dans, aanraking en meditatie word je bewust van beperkende patronen, maar ook van je behoeften en verlangens en hoe je hiermee om kunt gaan.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die een diepere zelfkennis nastreeft, de moed heeft om zichzelf in de spiegel te bekijken en in contact wil komen met zijn of haar ware essentie.

Praktische informatie
Datum en Tijd: Zondag 12 mei, 10:00 – 17:00
Locatie: Under the Tree, Arnhem
Investering: €120 (inclusief koffie, thee en gezonde snacks. Lunch dien je zelf mee te nemen)

Begeiders
Sanneke Kop & Anneloes Veneman

Neem direct contact op

Workshops