Try-Out Workshop

Imago, patronen en bewustzijn

Met welk imago kom jij voor de dag?
Wat van jezelf laat jij zien en wat liever niet?
En welke invloed heeft dit op je huidige relaties, op jouw welzijn en werkgeluk?

Hoewel het imago vroeger dienend was, geeft het tegenwoordig kramp door gestagneerde energie met verschillende mentale, emotionele en fysieke klachten tot gevolg. Echter onder dit imago ligt levensenergie, ontspanning, rust en ruimte. En daar kun je mee in contact komen. Dan kan de kramp loslaten en voel je je vrijer.

Uitnodigend en lichaamsgericht

Een lichaamsgerichte workshop die je uitnodigt om te onderzoeken hoe jouw imago is opgebouwd. Door de inzet van beweging, zelfonderzoek, dans, aanraking en meditatie, word jij je bewust van belemmerende patronen en van jouw behoeften en verlangens.

Voor wie?

Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, in de spiegel durft te kijken en in contact wil komen met de mooiste versie van zichzelf. Wees welkom!

Informatie en aanmelding

Datum: zondag 9 juni 2024
Tijd: 10:00 – 17:00
Waar: Under the Tree in Arnhem
Prijs: €45,-, koffie, thee en snacks inbegrepen
Om je aan te melden, stuur een mailtje naar anneloes@rebalancing-arnhem.nl of bel 06-23547703

BEgeleiding

Sanneke Kop
Sanneke werkt als Holistisch Therapeut en verzorgt al jaren dans- en bewegingsworkshops voor diverse groepen. Ze zorgt voor een warme en speelse bedding waar ruimte is om jezelf te zijn. Ze is invoelend, nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en aandachtig.

Anneloes Veneman
Anneloes brengt een unieke combinatie van professionele expertise en persoonlijke ervaring. Zij werkt als Rebalancer, psychosociaal werker, agoog en trainer. Mensen voelen zich welkom en snel op hun gemak bij haar. Zij is helder, spiegelend, nieuwsgierig, waarachtig en liefdevol.